El Museu d'Història i l'ANC organitzen un concurs de fotografia per la Diada #300Onzes #11setembre

Concurs de fotografia Onze de Setembre 2013

El Museu d'Història de Catalunya i l'Assemblea Nacional Catalana organitzen conjuntament un concurs de fotografia dedicat a les imatges de l'onze de setembre de 2013.

Es recolliran les imatges generades a tot el món en relació amb la celebració de la Diada. Es podran enviar fotografies tant dels actes commemoratius com de la seva preparació.

El concurs té dues vessants: una expositiva, on les fotografies hauran de tenir una resolució mínima per poder ser ampliades, i una altra oberta a les xarxes socials, on es fomentarà la immediatesa i la facilitat de difusió. El hastag per participar en aquesta darrera és #300Onzes, que servirà també per a la futura exposició del museu.

L'objectiu del concurs és doble: per una banda, compartir i estimular la difusió de les imatges de la diada de l'Onze de Setembre d'aquest any a través de les xarxes socials; i per altra, escollir les 10 imatges que clouran l'exposició que es realitzarà al Museu d'Història de Catalunya.

L'exposició, titulada 300 Onzes de Setembre. 1714-2014,  explica la memòria de la guerra de Successió als darrers tres-cents anys, així com l'evolució i consolidació de la Diada Nacional de Catalunya. Aquesta exposició és una gran aposta de la commemoració del Tricentenari i s'inaugurarà a principis de 2014.

Les millors imatges seran presents a l'exposició del Museu d'Història de Catalunya que s'inaugurarà a principis de 2014.

Link al concurs: https://www.facebook.com/mhistoriacat/app_79458893817

 

Entrades populars