Beca formativa per a joves fotògrafs a Algesires #beques



El Col · lectiu UFCA convoca la seva primera Beca de formació dirigida a joves talents del Camp de Gibraltar que utilitzin la fotografia com a mitjà d'expressió, en l'ànim d'ajudar en la seva trajectòria.

Es valorarà principalment la visió personal de l'autor i la capacitat per proposar un projecte d'interès a realitzar durant el màster. Aquestes beques tenen el propòsit de fomentar la creació de projectes fotogràfics.

Podran participar en aquesta convocatòria joves de qualsevol nacionalitat, residents al Camp de Gibraltar una edat entre els 20 i 35 anys.

Dels treballs rebuts se seleccionaran DOS projectes. Al millor se li concedeix una beca consistent en la realització de tots els cursos i tallers programats per a l'any 2014 per l'Escola de Fotografia UFCA, així com la tutoria de projecte personal que inclouria la seva promoció i divulgació.

El segon projecte finalista rebrà tutoria per al seu projecte personal i beca de 200 euros per bescanviar per matricules dels tallers que s'ofereixin a l'Escola i que se celebrin l'any 2014.

Els dos autors seleccionats gaudiran paral · lelament de la condició de soci de UFCA durant l'any 2014 el que li donarà dret a l'ús i gaudi de tots els avantatges i serveis dels membres del col · lectiu, així com gratuïtat en les publicacions que s'editen en aquest període .

Els dos seleccionats també podran optar a una plaça extra en un monogràfic a triar dels que s'ofereixin en 2014 en l'estudi de Fàtima Conesa.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és convertir-la en una plataforma que de visibilitat a propostes innovadores i de qualitat i que no troben suport en els circuits habituals.

Els joves constitueixen el futur. Per tant, és urgent desenvolupar idees de finançament per a la cultura que sumem al nostre esforç per promoure nous canals de promoció i divulgació de la fotografia en l'art contemporani.

UFCA inicia aquesta aventura amb els seus propis mitjans, amb el suport de fotògrafs, editors, comissaris i artistes plàstics, i la seva experiència com a gestor cultural independent.

- El termini d'admissió de propostes finalitza el pròxim 22 de desembre.



Avenida Fuerzas Armadas, 26 bajos
Algeciras
Tel: +34 956 633 428 


Entrades populars