Inauguració de l'exposició de socis de mèrit del Reial Cercle Artístic de #Barcelona #Art



Inauguració de l'exposició de socis de mèrit del Reial Cercle Artístic de Barcelona
Dimarts, 19 de novembre del 2013, a les 19.30 h. 

Des del 19 de novembre i al llarg d'un mes, el Reial Cercle Artístic de Barcelona ofereix una exposició singular, doncs s'hi presenten les obres que els Socis de Mèrit han lliurat a l'entitat per enriquir-ne el patrimoni. "Una obra molt diversa", en paraules del president Josep Félix Benz, "que reflexa la constant evolució del panorama cultural del nostre país en tècniques i tendències". 

La mostra és una gran finestra oberta a l'art en general, que, independentment de la corrent estètica, té el denominació comú de la qualitat, l'excel•lència i el rigor. I és, també, una proba de que el Cercle, fundat l'any 1881, segueix actiu i com a referent notable en la vida artística barcelonina. Els pintors participants, tots Socis de Mèrit, són: Abelló Prat, Aguilar Moré, Jordi Alumà, Andreu Fresquet, Pascual Bueno, Simó Busom, Jesús Casaus, Emilia Castañeda, Josep Cruañas, Jordi Curós, José Luis Fuentetaja, Rafael Griera, Teresa Llàcer, Jordi Mercadé, Morató Aragonés, Alberto Muñoz, Pagans Montsalvatge, Josep Puigmartí, Lluis Ribas, Jordi Rollán, Lluís Roura, Benet Sarsanedas i Vives Fierro. 

L'exposició romandrà oberta de dilluns a dissabte de 11 a 14h i de 16 a 20h, diumenges i festius de 11 a 14h, fins a mig desembre.

Carrer Arcs, 5
08002 BARCELONA
+34 933 187 866
info@reialcercleartistic.cat

Entrades populars