Onzena edició del Festival Zoom de cinema per a televisió d'Igualada #Cinema #Igualada

Imatge en línia 1

L'onzena edició del Festival Europeu de Telefilms Zoom presentarà a concurs un total de vuit telefilms i dues minisèries. El certamen, que se celebrarà del 27 de novembre a l'1 de desembre a Igualada, ha rebut una trentena de films procedents majoritàriament d'Alemanya, Suïssa, França i l'estat espanyol. Una de les novetats d'enguany és la creació d'una nova secció dedicada a les web sèries, on es mostraran tres produccions de ficció catalanes. Ventura Pons, Josep Maria Bachs, Antonio Resines o Roger Coma són algunes de les cares conegudes que passaran pel festival. Segons ha explicat el seu director, Jordi Comellas, el pressupost d'aquesta edició s'ha reduït en un 25% i se situa als 40.000 euros. /acn

ZOOM Festival
Del 27 novembre al l'1 de desembre 2013

Del 27 de novembre a l'1 de desembre, tindrà lloc la 11a edició del Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió, l'únic festival de l'estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió que es fa a Europa. Ventura Pons, Rafa Montesinos, Agustín Crespi i Oriol Ferrer són alguns dels directors que formen part dels telefilms que competiran a millor telefilm i millor mini sèrie. El Zoom, Festival Europeu de Cinema per a Televisió, presentarà en exclusiva els capítols de les sèries "El tiempo entre costuras" (basada en la novel·la de María Dueñas) i interpretada per Adriana Ugarte i "Galerías Velvet" protagonitzada per Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría. Josep Ma Bachs serà guardonat amb el premi 'Tu ets la tele' per la seva trajectòria.

El certamen ha rebut un total de 30 films procedents en la seva major part d'Alemanya, Suïssa, França i Espanya. De les pel·lícules rebudes s'han seleccionat vuit que competiran a Millor Telefilm. El festival Zoom és l'únic a l'estat espanyol dedicat a reconèixer el cinema per a televisió. Les sèries televisives són un format en auge i desperten un gran interès entre els professionals de l'audiovisual i el públic. Amb aquesta edició el Festival aposta per les webseries, obrint una nova secció dedicada a mostrar les millors produccions que es fan per internet.

http://www.zoomigualada.org/

    Entrades populars