Les aquarel·les d’Anna Dart a la seu de Rating Legis #exposicions


















En el marc d’una interessant iniciativa artística promoguda pel despatx d’advocats Rating Legis, mitjançant la qual es busca l’apropament entre dos mons aparentment oposats, l’artístic i el jurídic, les parets del seu despatx a Barcelona s’omplen de talent de joves artistes.

A partir del proper 23 de gener, arriba el torn de la col·lecció “Elegancia en acuarela” d’Anna Dart. La seva obra es caracteritza per un traç àgil i vehement on l’artista ens ofereix una mostra de retrats de rostre i figura. Els quadres configuren un espai pictòric de matisos infinits a través dels quals sentiments com la sensualitat, la malenconia, la incertesa i la bellesa s’expressen a través d’un gran domini tècnic.

En total, Dart exposarà les seves darreres 20 creacions realitzades durant l’any 2013, obres que ja han estat exposades al Festival “Rising Talents”, Festival de l’Art Femení “Miradas de Mujeres” (ambdós a Espanya) i a la Fira Internacional d’Art a Köln (Alemanya).

Inauguració: Vernissage 23 de gener de 2014, 20h-22h
En col•laboració amb Pablo Imaz (guitarrista).
Durada exposició: 24 gener 2014 - 18 de abril de 2014.
Adreça: Carrer Provença, 253, Entresol 1er-A (Barcelona).
Concertar visita a través del següent núm. de telèfon: 932.724.264

Anna Dart és una pintora jove d’art modern i il•lustradora de moda. Actualment instal•lada a Barcelona, Anna Dart dedica el seu temps a definir i consolidar el seu propi estil, elegant, creant amb extrema exquisidesa imatges bohèmies en aquarel•la negra. Interessada en el retrat psicològic, Anna Dart ens presenta diversos personatges amb llurs fantasies i passions, pintant de manera provocativa la sexualitat, la sensibilitat i la distància personal.

Una part important de l’obra d’Anna Dart pertany a col•leccions privades (Estats Units, França, Alemanya, Espanya, Ucraïna, Rússia) i a particulars tan famosos com Maïa Vidal, Jason Mraz, Jérémy Tran, Ricardo Macedo, Pablo Alboran, Antony and the Johnsons, etc.

www.annadart.wordpress.com
www.facebook.com/annadartpaintings

Rating Legis
Carrer Provença, 253
Entresol 1er-A
Barcelona

Entrades populars