François Llopis: Constructor, pintor i escultor | Museu d'art modern de Ceret #exposicionsFrançois Llopis: Maçon, peintre et sculpteur
Fins el 23 de febrer de 2014
    
El Museu d'Art Modern de Ceret (Catalunya Nord) homenatja a François Llopis, figura ceretana que va deixar-nos el passat estiu. Pocs són els amants de l'art que no coneixen la seva casa, amb vistes al carrer Ventous a Ceret, singular per la seva balustrada els pilars de la qual va transformar en personatges humorístics i colorits. Si mirem amb atenció, aquesta fantàstica casa revela la seva originalitat i creativitat insaciables. 

Nascut el 1928 a Ceret, François Llopis va conèixer la pobresa i començar a treballar a l'edat de 13 anys, convertint-se en un empleat agrícola en una granja a Corrèze. Va ser llavors quan va gravar la seva primera pedra, la seva primera fusta. Amant de la natura, apassionat, autodidacta, Llopis, va seguir creant i esculpint en marbre, Còdols, fusta, dibuix, pintura, la construcció de la seva casa com un palau de fantasia. Aquesta exposició ret homenatge a l'escultor de Ceret.

8, Bd Maréchal Joffre    
66400 Ceret - Catalunya Nord 
T (33) 04 68 87 27 76
www.musee-ceret.com

Comentaris

Entrades populars