Frank Jensen i Kubach&Kropp a la Anquins de Reus #exposicions

La Galeria d'Art Anquin's inicia l'any 2014 amb una exposició que combina pintures de gran format de l'artista Frank Jensen i escultures de la parella alemanya, Kubach&Kropp. L'exposició s'inaugurarà el proper divendres 24 de gener a les vuit del vespre amb la presència de Frank Jensen. Es presentarà el darrer llibre de l'artista.

Frank Jensen ( Salten. Dinamarca, 1956) és un artista habitual de la galeria amb una intensa trajectòria. La seva obra s'exposa en galeries de tot el país i forma part de la col·lecció de la Fundació Vilacasas. La galeria ha presentat la seva obra en nombroses fires d'art europees amb un gran èxit. (Art Fair Cologne, St'art , Art Karlrushe, Art Bodensee, Art Copenhaguen).

L'artista danès que resideix a Barcelona des de fa més de vint anys, realitza una obra abstracta on l'element plàstic predominant és el color, un color de gran intensitat que aplica amb diferents capes fins aconseguir la profunditat i textura desitjada, Totes les seves pintures parteixen d' una sòlida estructura i una composició equilibrada que ens transmet harmonia i bellesa. Darrerament inclou petites imatges fotogràfiques perfectament integrades en el conjunt i que ens donen un punt més per a la reflexió.

La parella d'escultors Livia Kubach ( Bad Münster am Stein, 1966) i Michael Kropp (Kölhn,1960) són ben coneguts a Alemanya, on tenen molta obra pública. La galeria Anquin's va contactar amb els artistes a la Fira Art Karlsruhe d'Alemanya, una fira on exposen els millors escultors d'Europa i on la galeria participa des de l'any 2008. Des d'aleshores ha exposat la seva obra a la galeria i també a Fires Internacionals.

Les escultures de Kubach&Kropp a més de ser contemplades han de ser tocades per l'espectador. La majoria de les seves escultures es mouen o emeten algun so al tocar-les; d'altres juguen amb la llum que les travessa. Això encara sorprèn més degut al sòlid material que utilitzen: el granet. Un material gens dúctil i que els artistes treballen amb grans aparells fins a aconseguir dotar de lleugeresa i inclús de moviment a les seves escultures.

Una exposició molt recomanable que podeu visitar fins els 26 de febrer a la galeria Anquin's de Reus i també a la web de la galeria: www.anquins.com 

Horari: De dilluns a divendres, de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20 h. 
Dissabte mati: de 10,30 a 13,30h.
Dissabte tarda: hores convingudes

Galeria d'Art Anquin's
C. Campoamor, 2
43202 Reus 
http://www.anquins.com

Comentaris