La Fundació Occitano Catalana impulsa un llibre amb les 200 aportacions catalanes universals #llibres

Imatge en línia 1

Un llibre que reculli les 200 aportacions fetes per catalans al món al llarg de la història. La Fundació Occitano Catalana impulsa aquest projecte, que vol veure la llum pels volts de Sant Jordi amb una edició en català i una altre en anglès. L'objectiu és fer conèixer al món que "Catalunya és un gran país que ha fet unes aportacions importantíssimes en tots els camps", segons ha explicat a l'ACN el president de la fundació, Joan Amorós. Per finançar el projecte, l'entitat ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per obtenir els aproximadament 115.000 euros necessaris per tirar endavant les primeres edicions. Si el micromecenatge funciona, no descarten edicions en francès, alemany i castellà.

Imatge en línia 2

L'import global de l'edició i difusió del llibre és de 85.500 euros.

El grup promotor està format per: Pere Baltà, Xavier Bada, Enric Cirici, Joaquim Ferrer, Antoni Grivé, Ramon Mir, Victor Pou i jo mateix. L'entitat que promou la iniciativa és la Fundació Occitano Catalana, que ho fa sense cap afany de lucre i com un servei al país. Estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o comentari.

PER QUÈ VOLEM EL LLIBRE?

El procés de Transició Nacional iniciat pel poble català requereix reforçar convenientment la posició sobiranista en favor de l'Estat Propi. Aquest reforçament té dues vessants, la interna i l'exterior. Pel que fa a la interna ens cal incrementar l'autoestima i pel que fa a l'externa fer coneixedors als organismes administratius europeus i dels estats membres, governs d'altres païssos significatius d'arreu del món, i a l'opinió pública en general, del que Catalunya al llarg del temps ha sigut capaç d'aportar al progrés general de la humanitat.

Per això hem preparat el "Llibre de les Aportacions Catalanes Universals", realitzat per un equip d'experts sota el guiatge del malaguanyat Joan Triadú, que pretenem publicar en català i en anglès. El llibre demostra la vitalitat del poble català i la aptitud de redreçar-se de totes les maltempsades. Ara hem de ratificar entre tots que som capaços de fer un gran pas endavant per Catalunya. Al web www.fundoc.net poden veure l'Índex del Llibre i un tast dels seus continguts.

FINANÇAMENT DE L'EDICIÓ

El pressupost de l'edició i difusió de les dues versions del llibre és de 85.500 euros. Sol·licitem una aportació de 20.000 euros per poder-la dur a terme. Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Occitano Catalana, entitat sense cap mena d'afany de lucre.

• Una aportació de 20 euros, significarà per a l'aportant un descompte del 50% del preu de venda, la tramesa de l'obra a domicili i l'aparició del nom de l'aportant a l'apèndix del Llibre.

• Una aportació de 50 euros, significarà la tramesa gratuïta de l'obra a domicili i l'aparició del nom de l'aportant en l'apèndix del Llibre.

• Una aportació de 100 euros significarà la tramesa gratuïta de dos exemplars de l'obra a domicili (en qualsevol de les dues versions) i l'aparició del nom de l'aportant en l'apèndix del Llibre.

• Una aportació de 200 o més euros, significarà la tramesa gratuïta de quatre exemplars de l'obra a domicili (en qualsevol de les dues versions) i l'aparició del nom de l'aportant en l'apèndix del Llibre.

En el moment de l'edició del llibre, d'ací a uns 6 ó 8 mesos, pensem fer un gran acte públic amb la presència de destacades personalitats polítiques i d'associacions que lluiten per la llibertat del nostre poble. Us ho comunicarem amb temps suficient.

Podeu fer la vostra aportació al compte corrent de la Fundació Occitano Catalana nº 0081-0114-47-0001171720, d'acord amb la butlleta adjunta.

Grup Promotor: Joan Amorós – Xavier Bada – Pere Baltà – Enric Cirici – Joaquim Ferrer – Antoni Grivé – Ramon Mir - Victor Pou


Entrades populars