L'Estruch de Sabadell gestionarà el Centre de Creació i Producció de Circ La Vela #patrimoni


El Departament de Cultura impulsarà a Ca l'Estruch, a Sabadell, un dels principals centres públics de referència de les arts del circ a Catalunya. Cultura ha escollit Ca l'Estruch com a entitat que gestionarà el Centre de Creació i Producció de Circ La Vela tenint en compte el valor afegit que el projecte presentat aporta a aquest Centre, de titularitat de la Generalitat, i la llarga experiència de Ca l'Estruch en aquest sector.

D'aquesta manera, La Vela recupera la seva activitat com a residència i centre públic de creació per a artistes i companyies de circ amb l'objectiu principal d'esdevenir peça clau en la promoció del circ català. La Vela se suma, així, als espais que ja contribueixen a formar una xarxa d'iniciatives de circ a Catalunya.
El Centre de Creació La Vela va néixer l'any 2005, sota titularitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que al maig del 2013 va acordar donar-lo al Departament de Cultura, atès que no podia assumir-ne les despeses de funcionament. El Departament de Cultura va acceptar la donació el 5 de juliol de 2013.

Entrades populars