'No Templates' de Jennis Li Cheng Tien a l'Addaya Centre d'Art Contemporani #exposicióJennis Li Cheng Tien | "No Templates"
Fins el 15 de març 2014
Addaya Centre d'Art Contemporani | Alaró, Mallorca

Inauguració / Brunch: Dissabte demati dia 1 de febrer a les 12'00h

No Templates és una exposició en la qual l'artista Jennis Li Cheng Tien reflecteix el seu interès en el concepte de l’ 'Alter Nature' que s'ha fet cada vegada més present en el nostre entorn de vida i que es manifesta a través de l'abundància de diversos objectes artificials i sintètics, alguns fets per semblar-se a la naturalesa mateixa. A causa de l'impacte intens i irreversible causat per l'Ésser humà sobre la naturalesa, la definició tradicional de la naturalesa es torna obsoleta i ens obliga a revaluar l'ecologisme. Estem començant a veure com la tecnologia i la naturalesa es fusionen per crear l’'Alter Nature'.

En aquesta exposició, l'artista crea amb elements recognoscibles i d'ús diari una posada en escena de situacions sense precedents en la qual sorgeixen imatges amb diverses capes de significats i la fragilitat i inestabilitat de la nostra aparentment certa realitat es posa en dubte. 

Addaya Centre d'Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10
07340 Alaró, Mallorca
Tel. 971510045
www.addaya-art.com

Horaris: De dimecres a dissabte de 10'30h a 13'30h i de 17'00h a 20'30h

Comentaris

Entrades populars