'La segona mirada' de Carlota Jardí a la Galeria Esther Montoriol de Barcelona #exposicions #caDel 14 de febrer fins al 29 de març de 2014

Inauguració: dijous, 13 de febrer a les 19.30h.

“La fragilitat de totes les idees ens duu a fixar-nos, altre cop, en la natura. Davant la inestabilitat general, opto per una aventura personal centrada en el procés continuat de creació. Torno a fer més cas a la naturalesa que d’altra banda, cal recordar, només està atenta a si mateixa. Prenc la natura com a objecte del meu treball, intento revisar-ne l’ordre i el desordre. Penso que la pintura no és una finestra oberta al món, és un mirall que rep múltiples reflexos. I la pintura és allà, sempre, a fora.

Si pensem que el límit del nostre món és el límit del nostre llenguatge, intento crear un llenguatge complex, no complicat, però ric en matisos, canvis, interpretacions, contradiccions, afirmacions, negacions i tot i així, intel·ligible. Vaig començar veient, ara intento mirar. Em vaig enlluernar, ara ja crec conèixer més les llums i els tons. He estat al servei de la llum i ara intento utilitzar-la. Busco més temps, més detall, més aire i més atmosfera. Vull explicar els matisos que hi ha entre la pintura i jo. Demano una segona mirada.(…)”

(Carlota Jardí, gener 2014)

galeria esther montoriol
Carrer Diputació 339 (entre girona i bailèn)
08009 Barcelona
www.montoriol.com

Comentaris

Entrades populars