Es presenta el llibre d'artista "No nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez" #llibres #conferències #ca

La publicació recull els continguts de l'exposició homònima que es va poder veure la tardor passada a l'Espai d'Arts de Roca Umbert.

L'exposició  "No nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez", que es va exhibir la tardor passada a l'Espai d'Arts de Roca Umbert, ja té el seu llibre d'artista. La publicació es presentarà el dimecres  26 de març, a les 7 de la tarda, al Centre de Formació i Serveis de Roca Umbert (c. Mare de Déu de Montserrat, 36, antic CTUG). Hi participaran Ximena Pérez-Grobet, artista i dissenyadora del llibre; Poncho Martínez, artista; i Eva Marxen, artterapeuta, antropòloga i professora de La Massana (UAB).  Durant la presentació, es farà una connexió en directe amb la Universitat Iberoamericana de Puebla (Mèxic), per parlar amb les artistes Amilcar Rivera i Paula Laverde, comissària de l'exposició.

"Nos nos cabe tanta muerte. Memorial a Ciudad Juárez" és un projecte col·lectiu itinerant d'arts plàstiques, audiovisuals, instal·lacions i performances que mostra obres d'artistes de diferents nacionalitats que homenatgen, des de mirades i cultures diferents, les víctimes dels feminicidis de Ciudad Juárez (Mèxic). L'exposició inclou obres d'A. Rivera, H. Chaki, M. Romero, M. Hamada, M. Ruiz, M. Roure, P. Laverde, P. Martínez, R. Green, R. Domingo, M. Lozano, M. Martell, X. Pérez, S. Antolin, J. A. Peraza i G. García; compta amb la participació literària de D. Espinal, F. Álvarez i M. Rivera i la participació sonora de G. Cano i M. Makhlouf, amb l'assessorament temàtic de P. Toledo.

Dimecres  26 de març, a les 7 de la tarda.

Centre de Formació i Serveis de Roca Umbert 
Carrer Mare de Déu de Montserrat, 36, antic CTUG.
Granollers

Comentaris

Entrades populars