Homenatge a l'artista Mª ASSUMPCIÓ RAVENTÓS amb motiu del seu 84 aniversari #ca #artistes

Homenatge a l'artista Mª ASSUMPCIÓ RAVENTÓS amb motiu del seu 84 aniversari
 
De l’1 d’abril al 28 de juny de 2014
Dibuix, pintura i tapís

Inauguració dia 1 d’abril, a les 19.30 h. 
Canals Galeria d’Art, Sant Cugat del Vallès.

En honor a la reconeguda artista catalana Mª Assumpció Raventós, Canals-Galeria d’Art li dedica aquesta mostra-homenatge amb motiu que aquest mes de maig compleix 84 anys.

Presideix l’acte inaugural de l’exposició l’Il·ltre.Sr. Joan Anton Solans i Huguet,  president de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Mª Assumpció Raventós i Torras (Sant Sadurní d’Anoia, 1930) estudià a l’Escola Superior de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona, al taller de gravat de Friedllander a París i al conservatori de les Arts del Llibre. La seva obra s’ha exposat i es troba en diferents ciutats d’Europa i Amèrica. Pels seus mèrits artístics, l’any 1991 la Generalitat de Catalunya li atorgà la Creu de Sant Jordi, màxima distinció que atorga el govern català. També és membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Amb una llarga i reconeguda trajectòria com a artista, manté també un vincle amb Sant Cugat, ja que als anys ’70 va ser una de les artistes pioneres en la tècnica del tapís, que sorgí a l’Escola Catalana de Tapís de Sant Cugat.

És una artista multidisciplinar que ha sabut manifestar-se al llarg de la seva carrera mitjançant molts llenguatges diferents; el dibuix, la pintura, el tapís o el gravat, són mitjans dels quals es serveix per produir una obra d’alt nivell artístic, que la consolida com una de les artistes més importants de la nostra època.

En aquesta exposició, s’hi poden veure una varietat d’obres i de tècniques -dibuix, pintura i tapís-, que il·lustren un treball exitós i prolífic de l’artista i de tota una vida dedicada a l’art.

Canals Galeria d’Art
Carrer de la Creu, 16
08172 Sant Cugat -Barcelona-
http://www.canals-art.com

Comentaris

Entrades populars