Biennal d'Art Ciutat d'Amposta 2014 #premis #ca



Biennal d’Art Ciutat d’Amposta 2014

Lloc: Amposta
Data: fins lo 24 de maig

Bases i sol·licitud BIAM 2014 (català)

S’obri el termini de participació per a la 13a edició de la BIAM - Biennal d’Art Ciutat d’Amposta.

La Biennal d’Art Ciutat d’Amposta (BIAM) ha anat evolucionant al llarg de les dotze primeres edicions anteriors (1989-2013) com un potent aparador de la creació emergent del país. Pensant en una major singularització de la convocatòria i amb la voluntat de configurar-se com a veritable termòstat de la creació contemporània, la BIAM vol seguir treballant en l’elaboració de mapes i el desenvolupament de xarxes efectives en quant als territoris de la creació emergent.

Com a certamen clau dins del circuit artístic nacional, engegat lo 1989, al llarg d’estes 12 edicions han passat artistes com Susy Gómez, Javier Peñafiel, Raquel Friera, Marc Vives, Carles Guerra, Diana Rovira, Xavier Ristol, Pablo Bellot, Manel Margalef o Rafael G. Bianchi entre molts altres; i comissaris, crítics i curators com Amanda Cuesta, Montse Badia, David G. Torres, Ivan de la Nuez, Marti Peran, Manel Clot, Frederic Montornés, Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila, Florenci Guntin o Vicente Todolí. En la edició 2012, l’exposició va presentar una selecció d’obra de 13 artistes d’entre els 150 participants de tota Espanya que van acollir-se a la convocatòria.

La convocatòria de la BIAM 2014 està oberta a tots los artistes amb residència en l'àmbit estatal i està dotata amb 4000 €.

Logo i direcció d’art: Nanodoce

Més informació_
http://www.lopati.cat/ca/activitats/convocatories/biennal-dart-ciutat-damposta-2014/166/

Lo Pati
Centre d'Art - Terres de l'Ebre
C/ Gran Capità, 38-40
Tel. 977 709 400
43870 Amposta
http://www.lopati.cat

Entrades populars