Taller CienciART: Il·lustració científica urbana

Recordeu les meravelloses làmines dels museus d'Història Natural? De com ens copsen la mirada els preciosos detalls de les natures dibuixades?

La nostra proposta es que us atreviu a endinsar-vos dins d'aquesta pràctica possible i pacient, on la concentració necessària ens desconnecta de la realitat per guiar-nos amb la il·lustració científica al coneixement de la flora i fauna que tenim a l'abast en el nostre entorn urbà, i també interpretarem lliurement aquestes imatges que ens hauran captivat.
 
Les persones que imparteixen el curs son Carles Puche, il·lustre especialista en aquesta tècnica, i Francesca Llopis, artista visual.
 
El curs que us proposem es divideix trimestralment, on aprendreu tres tècniques per assolir el coneixement de la il·lustració científica de la flora i la fauna: llapis, tinta i aquarel·la, on el treball de camp ens durà a llocs propers per investigar la natura i obtindreu resultats que us sorprendran per la seva delicadesa i atractiu artístic.

CIENCIART: il·lustració científica urbana es durà terme al bell mig de Barcelona, just davant de l'Arc del Triomf.

Us animem a gaudir d'aquesta experiència i inscriure-us en el curs, que de segur us aportarà una gratificant satisfacció, quan us enviem la web amb el formulari d'inscripció i programa.
 
Carles Puche  http://www.estudipuche.com/ep
Francesca Llopis  http://www.francescallopis.com

#tallers #cursos 

Entrades populars