Conferència del fotògraf Xavier Mulet al MNAT

Dimarts 18 de novembre es portarà a terme a les 19:00 h a la Sala d'Actes del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5) la conferència:

M. Ardan, gran viatger del segle XIX: pistes, referències, homenatges 
a càrrec de Xavier Mulet, fotògraf  i autor de l'exposició "M. Ardan, gran viatger del segle XIX".

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de Fotografia, Cinema i Vídeo, el treball fotogràfic de  Xavier Mulet gira entorn de la relació del viatge i del paisatge, entenent el viatge com un estat anímic especial, on s'aguditza la percepció. Els seus darreres projectes tenen una important influència literària.

En aquesta conferència ens aproparà el seu darrer projecte, que el MNAT presenta en el marc del festival internacional de fotografia SCAN.

Amb aquesta conferència finalitza el cicle "Llegim el patrimoni. Literatura i història" que, a l'entorn de l'exposició "M. Ardan, gran viatger del segle XIX", ha organitzat el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Tarragona i el Taller de Lectura de l'ONCE, que s'ha desenvolupat des del passat mes d'octubre amb diferents conferències i activitats a partir de la proposta de lectura del llibre "El Sinaí. Viatge per l'Aràbia pètria cercant les petjades d'Israel" de Bonaventura Ubach.

Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Av. Ramón y Cajal, 82
43005 Tarragona
www.mnat.cat

#ca #exposicions #fotografia #museus #conferències

Entrades populars