Diàleg amb l'artista d'art sonor Terre Thaemlitz a la Fundació Tàpies. Entrada lliure



Diàleg verbal i musical entre l'artista Terre Thaemlitz i Laurence Rassel, directora de la Fundació.

Ràdio Interval | Dimecres 12 de novembre, 17 h | Fundació Antoni Tàpies. Barcelona | Entrada lliure

La mostra sobre art sonor Interval. Accions sonores que s'acaba d'inaugurar a la Fudació Antoni Tàpies vincula les activitats relacionades amb l'exposició a una experiència radiofònica virtual. Si les instal·lacions no tenen cos, les activitats tampoc no caldria que en tinguessin. La ràdio permet aquest joc i les activitats es poden concebre com a so que, més enllà de l'aspecte físic, arribaran en forma d'ona a l'oient. Així, al visitant de l'exposició li serà possible veure i escoltar els artistes reflexionant sobre la seva creació o assistir a un concert a la Fundació i, transcendint les limitacions de l'espai físic, també li serà possible gaudir de l'experiència radiofònica mitjançant Internet.

La primera de les emissions serà la protagonitzada per l'artista nord-americà afincat al Japó, Terre Thaemlitz que tindrà un diàleg verbal i musical amb Laurence Rassel, directora de la Fundació Antoni Tàpies. Les emissions en directe des de la Fundació Antoni Tàpies tindràn lloc cada dimecres a les 17.00 h. Es pot consultar la programació al web de la Fundació, que permet escoltar el podcast de cada programa i la seva descàrrega lliure. L'entrada a l'exposició durant la durada de les emissions és lliure.

Terre Thaemlitz (EEUU, 1968) és productor/ra multimèdia, escriptor/ra, conferenciant, educador/ra, mesclador/ra d'àudio, i propietari/tària de l'empresa discogràfica Comatonse Recordings. El seu treball combina una mirada crítica cap a les polítiques d'identitat –incloent-hi el gènere, la sexualitat, la classe, la llengua, l'ètnia i la raça– amb una anàlisi continuada de la socioeconomia de la producció comercial. Ha llançat més de quinze discos en solitari, així com múltiples vinils de dotze polzades i peces videogràfiques.  

Els seus escrits sobre música i cultura han estat publicats internacionalment en nombrosos llibres, revistes científiques i revistes. Com a divulgador/ra i educador/ra de qüestions sobre transexualitat i homosexualitat des d'un enfocament no essencialista, Thaemlitz ha impartit docència i ha participat a taules rodones a Europa i al Japó. Resideix a Kawasaki, Japó, des de gener de 2001.  

Ràdio Interval | Tots els dimecres a les 17 h.

Amb una emissió en directe des de la Fundació Antoni Tàpies cada dimecres a les 17.00 h durant el període d'obertura de l'exposició, Ràdio Interval contindrà intervencions de tots els artistes presents a l'exposició, la interpretació del Wunschkonzert de Hanne Darboven per part d'Erica Wise, la interpretació d'An Hour For Piano (Una hora per a piano) de Tom Johnson per part de Lluïsa Espigolé, una intervenció de Jaume Ferrete i un trance col·lectiu guiat per Quim Pujol.


#tallers #conferències #exposicions #museus #musica #ca

Entrades populars