Ultims dies per apuntar-se al taller de Llibres-Art 'Tàpies i Brossa. La poètica del paper'


Tàpies i Brossa. La poètica del paper

Taller creatiu per a adults 
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

Taller de quatre sessions mitjançant el qual els participants podran experimentar diferents procediments per crear, de manera individual o col·lectiva, un Llibre-Art. La proposta, que parteix de les obres que van fer conjuntament Antoni Tàpies i Joan Brossa, permetrà també aprofundir en la relació personal i professional que va existir entre ambdós creadors. No cal tenir una formació artística prèvia per participar en l'activitat.

Professorat: a càrrec de Glòria Bordons, directora de la Fundació Joan Brossa, Bibiana Crespo (professora de la UB) i les membres del col·lectiu Poètica Còdex, Eva Figueras (professora de la UB) i Nedda Bonini i Manuela Candini (professores de l'Acadèmia de Bellas Artes de Bologna).

Calendari: divendres 23 i 30 de gener i 6 i 13 de febrer de 2015, de 16.00 a 20.00 h. | Preu: 120€. | Lloc de realització: Fundació Antoni Tàpies. | Informació: Fundació Antoni Tàpies. Tel. 934 075 862. reserves@ftapies.com o Fundació Joan Brossa. Tel. 93 458 99 94. jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat

Inscripcions fins el 16 de gener de 2015.

Els participants del curs rebran un certificat acreditatiu de la UB.


#ca #tallers #barcelona

Comentaris

Entrades populars