COLOR a la Galeria Miquel Alzueta de Barcelona


COLOR: Imi Knoebel, Miquel Mont, Bruno Ollé, Diego Baselga

Inauguració: dijous 12 de febrer: 19.30h (Fins: 10 de març)

La Galeria Miquel Alzueta inaugura l'any 2015 amb l'exposició: COLOR, Imi Knoebel, Miquel Mont, Bruno Ollé i Diego Baselga, el proper dijous 12 de febrer, a les 19.30h, al carrer Sèneca 9-11. Aquesta és la primera exposició del cicle "UN CONCEPTE, UNA EXPOSICIÓ" amb el qual la Galeria Miquel Alzueta es proposa reflexionar sobre tècniques, suports i conceptes artístics al llarg d'aquest any.

L'exposició COLOR posa en comú les obres de quatre artistes: Imi Knoebel (Dessau: 1940), Miquel Mont (Barcelona: 1963), Diego Baselga (Madrid: 1959) i Bruno Ollé (Barcelona: 1983). En el cas de Mont i Bacelga, el color s'expandeix en l'espai i és alliberat en forma de matèria pictòrica desafiant així els límits del llenguatge. Aquest plantejament contrasta amb l'ús controlat i organitzat que fan d'ell Ollé i Knoebel. Així, les quatre propostes vertebren un diàleg al voltant de la pintura i el sentit de continuar pintant al segle XXI.
 
Durant l'any 2015, hi haurà 4 exposicions del cicle "UN CONCEPTE, UNA EXPOSICIÓ". La primera començarà reflexionant sobre el color, i les següents exploraran altres conceptes com el volum, la forma o la geometria. Aquestes exposicions col·lectives que reflexionen sobre un concepte artístic s'intercalaran amb les exposicions individuals de artisas propis que la galeria programa habitualment.


Galeria Miquel Alzueta
www.galeriamiquelalzueta.es 
Sèneca 9-11 Baixos interior
Barcelona 08006

#barcelona #exposicions #inauguracions #ca #galeries

Entrades populars