Concurs d’Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2015

El Concurs d'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas és un premi d'art jove d'abast nacional que dóna suport a creadors i col·lectius artístics nacionals o estrangers, residents a l'estat espanyol. El certamen contempla les modalitats d'OBRA, PROJECTE, PUBLICACIÓ I COMUNICACIÓ GRÀFICA i té com a jurat a Vicent Fibla (director Lo Pati), Núria Güell (artista) i Miguel Amado (crític i comissari independent).

El concurs atorga anualment un premi-compra d'obra, una beca de producció per projecte, una altra per publicació d'artista i un premi-dotació per encarregar-se de la comunicació gràfica de la temporada. Paral·lelament a aquests premis, els membres del jurat realitzen un projecte curatorial a partir d'una selecció lliure i flexible entre tots els artistes que es presenten a concurs.

La presentació de propostes es realitza exclusivament on-line, amb un termini màxim d'inscripció online fins dijous 26 de març a les 22 h.

De la convocatòria del Concurs d'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas neix Sant Andreu Contemporani (SAC), un programa públic dedicat a l'art emergent al Districte de Sant Andreu (Barcelona) que fomenta l'experiència en l'etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes, residències per artistes i programació d'activitats.

http://santandreucontemporani.org/ca/premi/convocatoria-2015

Maria Pinell

Entrades populars