SETDART - Subasta especial per Sant Valentí


SETDART celebra Sant Valentí entre rellotges i joies selectes.

Dijous vinent es presentarà al públic una selecció de joies i rellotges.

El Modernisme formarà part d'una exposició sobre aquest període artístic a partir del 23 de febrer

Dimecres, febrer 11, 2015

Per Sant Valentí, la casa de subhastes d'art en línia SETDART organitza la presentació d'una col·lecció única de joies i rellotges que es posaran en subhasta per a tots els enamorats des del portal www.setdart.com .

L'anunci de la subhasta es durà a terme el proper 12 de febrer a la seu de Setdart en Carrer Rosselló 212 de Barcelona, a partir de les 18 hores. Es podrà licitar per cadascun dels lots selectes de forma online.

A partir del 23 de febrer, a més, es podrà visitar a la mateixa seu del Carrer Rosselló una exposició d'art Modernista, en què es podran contemplar mobiliari d'aquesta època, joies i obres d'art de diferents autors de finals del segle XIX i principis del XX.

SETDART és actualment líder en el mercat de subhastes d'art en línia a Espanya, amb productes tan variats com joies, quadres, mobiliari o moda 'vintage'. Entre les seves obres en subhasta, la companyia acull tant a autors de renom com emergents, basant-se en la qualitat i el gust artístic. Entre els participants en les licitacions, compta amb prop de 45.000 usuaris registrats i en actiu.

www.setdart.com

#ca #fires

Entrades populars