La Mostra Internacional de Films de Dones elabora un catàleg de distribucions


Des de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que celebra aquest any la seva XXII edició, hem divulgat al llarg del temps una àmplia representació de la creativitat cinematogràfica femenina, així com la seva diversitat temàtica, cultural i formal tot desenvolupant diferents pràctiques innovadores per tal que les pel·lícules realitzades per dones incrementin la seva incidència entre els públics.

Amb aquesta orientació presentem ara un nou recurs, Mostra Internacional de Films de Dones – Distribucions, destinat a la distribució cultural d'algunes de les pel·lícules presentades en les darreres edicions. Concretament, les que aporten elements de reflexió sobre temes o debats relacionats amb els reptes de les polítiques de gènere, el feminisme o el moviment associatiu de les dones.

Les dues pel·lícules documentals amb què s'inicia aquest catàleg són:

- 475: romper el silencio (Hind Bensari, 2014), una indagació sobre la representació i la percepció de la violència masclista al Marroc, i

- Menopausa rebel (Adele Tulli, 2014), un estimulant retrat sobre l'experiència de les dones grans implicades en un projecte associatiu liderat per Thérèse Clerc, fundadora de la Casa Baba Yaga.

Per a més informació:

 www.mostrafilmsdones.cat

#ca #fires #cinema #festivals

Entrades populars