Portes obertes a la Fundació Antoni Tàpies fins diumenge 15 de febrer

Instal·lació You Are not Alone, de Susan Philipsz, i exposició Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9 © Fundació Antoni Tàpies, 2015.


De dijous 12 a diumenge 15 de febrer de 2015 | Entrada gratuïta

Jornades de portes obertes

La Fundació Antoni Tàpies permetrà l'entrada gratuïta al públic entre els dies 12 i 15 de febrer de 2015, darreres jornades de les exposicions Interval. Accions sonores i Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9.

Interval. Accions sonores és un assaig sobre els contextos d'escolta que inclou la mateixa Fundació Antoni Tàpies com a context d'escolta. A partir d'aquesta condició planteja com a pregunta no només com sona la música al museu, sinó també com sona el museu. La proposta consta d'instal·lacions sonores, vídeos, conferències, concerts i un cicle de programes de ràdio.

Antoni Tàpies. Col·lecció, # 9 presenta una selecció renovada d'obres d'Antoni Tàpies pertanyents al fons de la Col·lecció. La mostra, que en aquesta ocasió es concentra als Espais A i B, inclou diferents moments creatius de l'artista des de la dècada de 1940 fins a l'actualitat, i il·lustra l'evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per Tàpies.

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona

#gratis #museus #exposicions #ca 

Entrades populars