Tarragona, Catalunya | Jordi Fulla | Espai d'Art Contemporani Tinglado 2


«Llindars en el punt immòbil del món que gira» inicia el seu recorregut a l'Espai d'Art Contemporani Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona

La Fundació Vila Casas informa que el proper divendres, dia 27 de març, tindrà lloc la inauguració del projecte Llindars en el punt immòbil del món que gira de l'artista Jordi Fulla (Igualada, 1967). L'acte tindrà lloc a les 19 h., a l'Espai d'Art Contemporani Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona i comptarà amb la presència del President del Port, Josep Andreu i Figueras, de l'artista i d'un representant de la Fundació Vila Casas.

Llindars en el punt immòbil del món que gira ofereix una visió contemporània vers una tipologia de construccions funcionals que s'estenen al voltant de la Mediterrània, "mòduls bàsics de resguard, arquitectures ancestrals que han anat expandint el coneixement des de l'antiguitat", en paraules de l'autor. Avui oblidades a mans d'un món globalitzat, aquestes edificacions esdevenen miradors atemporals des d'on observar el nostre esdevenir; un temps fugit que serveix a l'artista per establir paral·lelismes entre les projeccions arquitectòniques i el fet pictòric. La present proposta expositiva ens aboca, una vegada més, al món d'un creador que reflexiona entorn de la poètica del buit i la necessitat de l'home contemporani de reprendre la relació esquinçada amb la natura; una actitud contemplativa despullada de tot artifici.

El projecte, que compta amb el suport de la Fundació Vila Casas i que s'emmarca en el programa recentment iniciat Itiner'ART, s'exhibirà també a la Sala Gòtica de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida i al Centre d'Art Can Castells de Sant Boi del Llobregat. Durant el 2016, la mostra viatjarà al Centre d'Art i Creació Can Manyé i a la Fundación Antonio Pérez de Cuenca. Seguidament, la proposta s'emplaçarà al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí.

Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 

#ca #europe #exposicions #tarragona #catalunya 

Comentaris

Entrades populars