Activitats culturals de la Vil·la de Centcelles dins la Festa Major de Constantí

Activitats que, amb motiu de la celebració de la festa Major d'estiu de Constantí es portaran a terme a la Vil·la romana de Centcelles (Afores, s/n Constantí):

- Dimarts 28 de juliol a les 20:00 h

Concert a càrrec del quartet Versus.

El quartet  Versus està format per Guillermo Navarro García i Momoko Kawamoto, violins, Diana Alexandru, viola i Josep-Oriol Miró Cogul, violoncel.

El programa que interpretarà inclou peces de Samuel Barber, Ernest Bloch, Philip Glass i Antonín Dvořák.

El Quartet Versus, format a Barcelona l'any 2006, actua de manera regular a l'Estat Espanyol (Auditori de Zaragoza, Auditori de Barcelona, Sala Maria Cristina de Màlaga, Teatre Metropol de Tarragona...), Alemanya (Berlín, Hannover, Konstanz i Göttingen) i a Suïssa (Basilea, Boswill i Laussane) i col·laboren amb importants agrupacions com la Kammerorchester Basel, Gstaad Festival Orchestra o l'Ensemble Matheus de París. A més ha realitzat gravacions per a TV3 i Catalunya Radio.

Organitzat per "Amics de la Música de Constantí"·, en col·laboració amb l'Ajuntament de Constantí, l'empresa Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

Entrada gratuïta.

- Dissabte 1 d'agost

Jornada de Portes Obertes a la Vil·la romana de Centcelles, que es podrà visitar de manera gratuïta en horari de 10 a 14 h.
Formant part de la visita es pot veure l'audiovisual "Descobrir Centcelles", una proposta d'apropament al monument, que vol facilitar el coneixement d'aquest important conjunt, Patrimoni Mundial.

Servei d'Informació:  977 25 15 15 / 977 52 33 74

Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Av. Ramón y Cajal, 82
43005 Tarragona
www.mnat.cat

#ca #tarragona #infantil #museus #tallers #musica #agenda #catalunya

Entrades populars