Exposició "Werens. Art Urbà" al Museu d'Art de Sabadell


 
El dimecres 2 de setembre, a les vuit del vespre, el Museu d'Art de Sabadell inaugurarà l'exposició temporal:
 
WERENS. Art Urbà
Singulars propis. Artistes sabadellencs contemporanis
 
Werens, Ramon Puig, porta gairebé tres dècades omplint de color i de controvèrsia els carrers de la nostra ciutat. L'artista, format a la Massana i al London College of Printing, va viure el moment en què sorgia el moviment graffiter europeu, un corrent de graffiti aliè a l'originari nascut als EEUU.

Les seves obres d'art urbà s'escampen per incomptables murs d'arreu. Indrets tan diversos com Marràqueix, Venècia, Berlín, Bombai, Nova York, Londres, Lisboa entre molts d'altres, han vist brotar les seves flors d'entre les escletxes de l'asfalt. Però, el cert és que allò que després el graffiti de Werens és, més enllà de l'estètica, denúncia i reivindicació.

Es presentarà una exposició on queda patent la fugacitat de la major part de la seva obra al carrer, atès que durant més de dues dècades els seus graffitis han estat sistemàticament esborrats, tapats, anhilitats, en definitiva, censurats; però també tota la seva vessant de pintor sobre bastidor i d'altres formes d'expressivitat.

Avui el Museu d'Art vol reivindicar la figura i l'obra de Werens, i també de l'Street Art.

 
L'exposició es podrà veure al Museu d'Art fins el dia 31 de gener.
 

Activitats:

S'organitzaran un gran nombre d'activitats paral·leles al llarg dels sis mesos que dura la mostra, de diversa tipologia, i dirigida a tot tipus de públic.

Més informació:

http://museus.sabadell.cat/mas/exposicions-temporals/exposicions-temporals-mas-proximes/877-werens-art-urba-obra-grafica-i-graffiti-singulars-propis-artistes-sabdellencs-contemporanis

https://www.facebook.com/museuartsabadell

 
Museu d'Art de Sabadell
C. Dr. Puig, 16
08202 Sabadell

#ca #exposicions #agenda #museus #inauguracions #sabadell #catalunya

Entrades populars