Passeig artitzat per Vilafranca del Penedés


Passejada per Vilafranca que el dimecres 5 d'agost a les 7 de la tarda us proposem de fer pels espais les instal·lacions artístiques que s'han incorporat al paisatge vilafranquí amb motiu de la capitalitat cultural.
 
El punt de trobada serà al Claustre de Sant Francesc a les 7 en punt de la tarda on allà mateix hi conviuen ara mateix tres propostes artístiques molt interessants: Nexes&Poètics, La pell que l'habita i un Registre de l'itinerari memòria.
 
El recorregut de la passejada inclourà visites als Murs oberts del col·lectiu Gargot, al diferents punts dels Registres de l'itinerari memòria de l'artista Maria Martínez Miró, a la Capella de Sant Joan amb l'exposició Elles. Una Xina en femení de Gisela Ràfols, a la peça escultòrica El Penedès filferrat de Fèlix Plantalech, la Cartellera de Miquel Sabaté...

Finalitzarem el passeig a l'Escorxador on ara mateix hi són exposats els quadres que van participar en el primer Concurs de pintura ràpida.

En definitiva una bona ocasió per apamar encara més aquest fecund 2015. Un passeig adreçat a tothom i que comptarà amb els artistes que ara mateix tenen obres exposades a Vilafranca i que ens faran de guies en aquest passeig artitzat.

#ca #patrimoni #tallers #catalunya #agenda


Entrades populars