Notes escultòriques de bambú al Museu Can MarioNotes escultòriques de bambú protagonitzen el programa d'estiu del Museu Can Mario. L'artista d'origen francès Laurent Martin "Lo" encapçala un conjunt de mostres que apleguen projectes de l'espai de creació tallerBDN i mirades al videoart. La Fundació Vila Casas es complau a anunciar als mitjans de comunicació que el pròxim divendres, 17 de juny, a les 11.30 h, el Museu Can Mario presenta el nou programa d'estiu, al capdavant del qual hi ha "Sur les chemins du bambou", de l'escultor del bambú Laurent Martin 'Lo'; "Fet al tallerBDN",amb treballs de Vanesa Muñoz, Mònica Porta i Marina Rubio i, finalment, "Les pieds dans le plat"de l'artista visual Narcís Santamaria.

"Sur les chemins du bambou", a cura de Mercedes Durban, és, també, el títol de l'escultura-instal·lació que presideix la sala principal del Museu Can Mario. Laurent Martin 'Lo' (Moulins, França, 1955) és l'artífex d'una cortina de bambús en suspensió que formen un espai oníric. La resta de peces que aplega l'exposició -prop d'una vintena en total- dibuixen cal·ligrafies sinuoses en l'aire i evoquen paisatges emocionals en un vaivé de serenitat plàstica.

"Fet al tallerBDN", sota el comissariat de Bernat Puigdollers, recupera els vincles entre el taller barceloní i la Fundació Vila Casas per exhibir creacions de les joves escultores residents Vanesa Muñoz (Madrid, 1979), Mònica Porta (Barcelona, 1972) i Marina Rubio (Saragossa, 1986), un conjunt d'una desena de peces que transiten en una recerca artística vers l'autoconeixement.

"Les pieds dans le plat", en exhibició a la sala Empordà, és el repte creatiu de l' artista de formació autodidacta Narcís Santamaria (Gironella, 1968) que, en aquesta exposició, compila 10 vídeo-relats que revisiten estètiques canòniques (de l'expressionisme a la sensibilitat postmoderna) i recorren indrets i sensacions quotidianes que són reflex, motiu i subjecte de les cavilacions humanes.

Totes les exposicions s'inauguren el dissabte 18 de juny a les 19.30 h. Les mostres romandran obertes fins al 27 de novembre, en l'horari habitual del museu. Consulteu el web.

Per a més informació podeu contactar amb:

Fundació Vila Casas
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona
Tel. +(34) 93 481 79 80
http://fundaciovilacasas.com

#exposicions #catalunya #museus #barcelona #agenda #escultura

Comentaris

Entrades populars