Cicle de lectures poètiques al Gravat de Vic en la celebració dels seus 25+1 anysH. Associació per a les Arts Contemporànies proposa un cicle de lectures poètiques al Gravat dins la celebració dels seus 25+1 anys.

La poesia serà la nova protagonista de la celebració dels 25+1 anys d'H. Associació per a les Arts Contemporànies (H.AAC). Després de l'exposició Creure en 10 coses impossibles abans d'esmorzar al Museu de l'Art de la Pell de Vic i de l'homenatge al crític d'art i comissari Manel Clot, l'entitat organitza un cicle de lectures poètiques al Gravat de Vic que comença aquest dilluns 13 amb Meritxell Cucurella-Jorba presentant "Clínica de l'abandó", llibre de poesia d'Alda Merini.

El cicle també inclou la participació dels joves poetes Sònia Moya (23/3), Ramon Mas (30/3) i una sessió dedicada a poetes-pintors, des de Michelangelo a Perejaume, a càrrec de Víctor Sunyol, Montse Vellvehí i Marc Serra.

Meritxell Cucurella-Jorba encetarà el cicle amb la poesia d'Alda Merini i el seu llibre "Clínica de l'abandó", la traducció del qual li va valer el darrer premi Jordi Domènech deTraducció de Poesia. Cucurella-Jorba ens parlarà d'aquesta poeta torturada i vital i llegirà poemes del darrer llibre de l'autora, escrit des del manicomi on passà els darrers anys de vida.

+ informació#catalunya #literatura #agenda #poesia #artistes #conferències #vic

Comentaris

Entrades populars