4a edició de «Seny i rauxa a Les Santes» a La Destil·leria de Mataró

Agenda juliol 2017 | Exposicions

4a edició de «Seny i rauxa a Les Santes»
Inauguració: 22 de juliol a les 19.30 h
Del 22 de juliol al 20 de setembre
La Destil·leria | Mataró
 
 
Arriba la Festa de Seny i Rauxa de La Destil·leria, un dels esdeveniments culturals, socials i artístics més icònics de la ciutat. Aquest juliol en celebrem la 4a edició i, com cada any, comptarem amb la participació de diversos artistes per presentar l'exposició col·lectiva «Seny i Rauxa a Les Santes», l'epicentre de la festa.

Enguany, volem que la inauguració es converteixi en una festa, per això, a més de posar-hi música en directe, us hem reservat unes quantes sorpreses que anirem revelant al llarg del mes de juliol a les xarxes socials. A més, per als que vingueu a la inauguració, La Destil·leria té previst un 5% descompte en l'adquisició de qualsevol obra de l'exposició. Tot plegat passarà la setmana abans de la festa major, amb Mataró respirant Santes i amb moltes ganes d'estiu.

Els estils: Street art, il·lustració, pintura, fotografia, dibuix, disseny gràfic, tipografia, escultura, pintura plàstica, mosaics.

Els artistes: Máximo Almeida, Pere-Màrtir Brasó, Sit Cantallops, Elisa Capdevila, Maria José Carrasco, Pere Fradera i Barceló, Josep Maria Gomis, Catherine Lorton, Cecilia Morales, Miquel Ortega, Enric Punsola, Tomàs Safont-Tria, Tete Ji, Alba Trench, Belén Vilanova.


#catalunya #fires #premis #exposicions #agenda #gratis #exposicions #inauguracions

Entrades populars