Exposicions del món: Pia Camil | Split Wall (Mur dividit) | Nottingham Contemporary

Installation view Pia Camil: Bara, Bara, Bara, Dallas Contemporary, 2017. Courtesy of Dallas Contemporary, photos Kevin Todora



Pia Camil | Split Wall (Mur dividit)

14 de juliol de 2018 - 07 d'octubre de 2018

Nottingham Contemporary museum.

Aquest estiu, Nottingham Contemporary presenta la primera exposició individual de Pia Camil al Regne Unit.

Treballant amb la instal·lació tèxtil, la ceràmica i el video, l'artista mexicana Pia Camil posa de relleu les mancances del consumisme i la globalització a través d'obres lúdiques, interactives i participatives.

L'espai de la galeria es dividirà teatralment per una gran cortina construïda a partir de samarretes originalment fabricades a l'Amèrica Llatina per a la seva exportació i posteriorment es va vendre il·lícitament a Mèxic per ser revendida en mercats al carrer. Camil presentarà noves comissions que inclouen una hamaca utilitzada a partir de pantalons texans rebutjats, creant espais íntims i socials dins de la galeria.

L'exposició també inclou les màscares ceràmiques de Camil, inspirades en els bustos de la joieria i el concepte de personatge de Carl Jung, la nostra màscara pública o imatge pública, i un vídeo recentment creat en col·laboració amb l'escriptora Gabriela Jauregui.

Festa de llançament: divendres 13 de juliol, de 18:30 a 23:00 h


Nottingham Contemporary
Weekday Cross
Nottingham, Gran Bretanya 
NG1 2GB, 



#international #internacional #museus #exposicions #granbretanya

Entrades populars