No més vides a la deriva. Proactiva Open Arms | Casa Cultura, Sant Cugat del Vallès



Foto: Vint-missió de Proactiva Open Arms a bord del Golf Azzurro, retrat de dos voluntaris, Javier Ibáñez i Uriel Hernández. Fotografia d'Edu Bayer. 


No més vides a la deriva. Proactiva Open Arms arriba a Sant Cugat

Inauguració: 16 octubre 2018, 19h.
Dates: des del 9 d'octubre al 18 de novembre 2018.
Lloc: Casa Cultura, Sant Cugat del Vallès.
Exposició col·lectiva que difon cronològicament la mirada dels principals periodistes visuals, nacionals i internacionals, que han estat testimonis de la tasca de l'ONG catalana Proactiva Open Arms.

El principal objectiu de l'organització és protegir els drets humans en el mar i les vides a la deriva rescatant als refugiats que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. La mostra ens fa testimonis directes de la crisi humanitària i de les missions que es van dur a terme a les costes de Lesbos (Grècia) des del setembre del 2015 ia la Mediterrània Central des de juny de 2016 fins avui.

Els autors són alguns dels millors fotoperiodistes del moment: Anna Surinyach, Aris MESSINIS, David Ramos, Edu Bayer, Giacomo Zandonini, Giorgos Moutafis, Marcus Drinkwater, Olmo Calvo, Ricard Garcia Vilanova, Santi Palacios, Sergi Camara, Yannis Berhakis, Samuel Nacar , Pau Coll i Xavier Bertral.



#galeries #premis #fotografia #agenda #barcelona #catalunya #artistes #beques #gratis #exposicions #inauguracions

Entrades populars