Inauguració de l'exposició "Decalatge" d'Evaristo Benítez | Galeria ContrastInauguració de l'exposició "Decalatge" d'Evaristo Benítez

Tècnica: Pintura, collages i escultura de petit format

Dates: del 16 de febrer al 30 de març de 2019

Inauguració: dissabte, 16 de febrer de 2019 a les 12.30h del migdia, amb la presència de l'artista.

Lloc: Galeria Contrast (carrer Consell de Cent 281, Barcelona)


"Décalage" és el nom d'aquesta mostra d'Evaristo Benítez que inaugurarem demà a la Galeria Contrast. Del 16 de febrer al 30 de març del 2019, es podran veure quadres de pintura, collages i escultura de petit format.

Evaristo Benítez neix a Badajoz el 1957, i als dos anys de vida es trasllada a Barcelona, el Baix Llobregat, on viu i treballa actualment. Ha desenvolupat una intensa tasca en el camp de la pintura, escultura, docència, gravat i litografia. Des de molt jove va realitzar multitud d'exposicions individuals i col·lectives, i es va envoltar d'artistes catalans imprescindibles d'aquella "època daurada" com Colita,Joan Brossa, Vicenç Altaió i Albert Ràfols-Casamada.

L'artista, després de caminar entre la figuració i l'abstracció, i de recrear interiors arquitectònics antropològics i inconformistes, s'endinsa ara en el món del còmic versionant un personatge molt entranyable anomenat Johnny Zipper (Juanito Cremallera). Aquesta figura redimensionada, que va del sado-maso a la peluixositat, es perd dins de biblioteques i espais literaris infinits.

A mesura que la societat es fa més i més surrealista l'únic que pot fer l'art compromès és reflectir-la. I això és el que fan els originals éssers recreats per aquest autor indispensable.

Més informació


Galeria Contrast
c / Consell de Cent, 281
08011 Barcelona
93 454 33 93
www.galeriacontrast.com


#exposicions #inauguracions #pintura #agenda #museus #barcelona #catalunya #artistes #gratis #galeries

Entrades populars