Ishola Akpo | Artista en residència a l'Addaya Centre d'Art Contemporani | Alaró, Mallorca


ADDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI
alaró / mallorca

ARTISTA EN RESIDÈNCIA
febrer 2019

ISHOLA AKPO (Côte d’Ivoire, Bénin, 1983)
Viu i treballa a Cotonou (Bénin)

www.isholaakpo.com

Ishola Akpo és un fotògraf i artista multimèdia de Benín. Mentre barreja modernitat i tradició en els seus temes, juga en diferents nivells de lectura d'imatges i fa metàfores plurals. Imatges mixtes, entre realitat i ficció, romanen en el centre de la seva obra. L'exploració de les pràctiques culturals a través del prisma artístic l'empeny a un conjunt de reflexions sobre la noció d'identitats múltiples.

Al novembre de 2018, mentre residia en la Fundació Zinsou a Benín, Ishola Akpo va començar una recerca fotogràfica comparativa entre els ambients reials africans i occidentals, en particular les figures reials femenines desconegudes o oblidades de la història. Durant la seva estada des de febrer de 2019 en el Centre ADDAYA d'Art Contemporani, Ishola Akpo continuarà la seva recerca sobre la Reina Isabel de Castella coneguda com a Isabel la Católica.

Amb diverses exposicions individuals i col·lectives sense el nostre coneixement, Ishola Akpo ja ha exposat el seu treball en diversos esdeveniments internacionals importants, com el museu Weltkulturen a Frankfurt, la fira 1.54 en Marrakech, la fundació Zinsou a Benín, la Biennal Internacional de Fotografia de Tenerife, L’Appartement a París, la Biennal de Venècia, el Lagosphotos Festival, la Goodman Gallery, el festival internacional de fotografia Cap Verd, el festival Afreaka al Brasil, etc.

Addaya Centre d'Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10
07340 Alaró, Mallorca
www.addaya-art.com

#artistes #museus #mallorca #fotografia #balears

Entrades populars