Música electrònica, poesia mediterrània i bon disseny a Es Baluard | Fins 19.05.2019


Nova edició del ME_MMIX. Es Baluard serà la seu de l'edició 2019 del festival de música electrònica, música mixta i videoprojecció, que té com a objectiu la creació d’una plataforma dedicada a la promoció i creació contemporània en el camp sonor i visual. Organitza Placa Base, col·lectiu associat a Es Baluard. De l’11 al 19 de maig. Activitats gratuïtes. Més informació aquí.

El «Festival de Poesia de la Mediterrània» arriba a Es Baluard. El proper 10 de maig vine a gaudir de «Retrovisió», una sessió de tres documentals que formen part de la XXI edició del festival, enguany dedicada a la memòria i vida de Joan Brossa, que reunirà fins al 31 de maig recitals poètics, exposicions, instal·lacions artístiques i la Festa de la Poesia. 19:00h, entrada lliure. Més informació aquí.

Com es creen els objectes? De què xerram quan ho fem del “bon disseny” i les diferents metodologies? Apunta’t a la xerrada de la dissenyadora Tonia Fuster, participant del programa «Disseny i innovació a les Illes Balears» d’Es Baluard. 8 de maig, 19:00h. Entrada lliure. Activitat amb la col·laboració de Damm. Més informació aquí.

ES BALUARD MUSEU D'ART MODERN I CONTEMPORANI DE PALMA
Plaça Porta de Santa Catalina, 10.
Palma, Mallorca
www.esbaluard.org

Més informació

#fires #museus #balears #agenda #palma #musica #video #cinema #literatura #disseny

Entrades populars