Radia 3.0_Sexo Futuro | Fabra i Coats | Barcelona | 23 maig


Radia 3.0_Sexo Futuro. 
Un programa d’investigació contributiva i educació radical

Radio Cava-ret
Ràdio Fabra. Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Activitat del projecte d'educació Art Jove 2019 en col·laboració amb ACVIC

Dijous 23 de maig del 2019, a les 18.00h
Activitat gratuïta

Trobada afectiva a l’estudi de la Ràdio Fabra en format de retransmissió per streaming. Una oportunitat per escoltar i navegar entre els fragments d’un arxiu íntim del cruising, que les radiomaníaques i els seus còmplices han estat acumulant persistentment amb la pràctica i la imaginació de la dissidència sexual en la ciutat.

Durant l’hora d’emissió l’estudi romandrà obert per deixar entrar noves veus i eixamplar, així, l’imaginari del cruising a Barcelona. També podràs comunicar-te a distància a través d’una línia oberta que es donarà a conèixer el mateix dia de l’emissió.

Sexo Futuro es configura com una pràctica i teoria especulativa en moviment, a on persones de diferents procedències estan convidades a contribuir, sentir, resistir i deixar-se afectar de la imaginació política de la sexualitat en un present crític. Proposem com a estratègia una nova farmacologia del Tinder, el Grindr, el Facebook, el Typeform i les aplicacions per lligar.

Sexo futuro#primavera s’inaugura amb la participació d’Alex, Diana, Eulália, Tanit, Ángels, David, Candelaria, Perry Medea, Chava i el seu arxiu del cruising del Raval. Amb la contribució d’El Palmerita, Huga, BA, MiraquébienOuYeah, Nefertiti, Álex, Blanca Haddad, El Quijote y Sancho Panza, Angelines, Nube, Ibricol i Radio Bestial. Amb la col·laboració del Centre Cívic del Sortidor, la XRCB i la Ràdio Fabra

Projecte seleccionat en la modalitat d’educació de la convocatòria Art Jove 2019. Compta amb un procés de tutoria realitzat per El Palomar.

Enllaç per escoltar l’emissió:
http://ajuntament.barcelona.cat/fabraicoats/ca/radio-fabra

Enllaç del qüestionari en línia:
https://www.typeform.com/es/

Ràdio Fabra. 
Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Carrer de Sant Adrià, 20
Barcelona, Catalunya

Entrades populars