Seminari 'Literatura i Pecat' i visites guiades a Es Baluard | Palma | Maig 2019


Activitats previstes per aquest final de maig del 2019 al museu Es Baluard de Palma, Mallorca:

- El Seminari Literatura i Pecat arriba a Es Baluard. Els dies 23, 24 i 25 de maig acollim la vuitena edició d’aquestes jornades, enguany sota el lema «Literatura i luxúria: del pecat que mai dorm», que analitzen la manera en què els diferents pecats capitals es representen en la literatura, el cinema, la música i altres àmbits de la cultura. Auditori. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Més informació aquí.

- Nova cita amb el programa «Mise en abyme». Apunta’t a la propera visita «Acció: Audioguia»a càrrec d’Iria Gàmez on reflexionarem sobre les audioguies com un format completament acceptat pel món institucional de l’art i proposarem formes alternatives de relacionar-nos amb els espais expositius. 30 de maig, 18.00h. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. En col·laboració amb l'AAVIB. Més informació aquí.

- Seguint amb les activitats per als Amics d'Es Baluard, el museu organitza una nova visita exclusiva pel proper 25 de maig, que consisteix en una jornada per conèixer el taller de l'artista de la Col·lecció Es Baluard Jean Marie del Moral i l'estudi de Lin Utzon, artista vinculada a Mallorca. Si vols apuntar-te, encara hi ets a temps de fer-te Amic!

Entrades populars