Taller familiar: Antoni Tàpies. Altres suports | 26 maig | Barcelona


Diumenge 05.05.2019 a les 12h
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

Activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys amb els seus acompanyants.
Preu: 4 euros. A la Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255, Barcelona)
Aforament limitat. Inscripció prèvia: reserves@ftapies.com

Es defineix “suport” com la cosa que rep el pes d’una altra i impedeix que trontolli o que caigui. En química, és la superfície sobre la qual s’ordenen els reactius que intervenen en una reacció química. Suportar és sinònim de resistir i tolerar. I en l’àmbit artístic, un suport es refereix al material sobre la superfície del qual es crea una obra. Les definicions més comunes ens parlen de teles, taules i murs. Són els únics suports possibles? I si indaguem en l’obra d’Antoni Tàpies, quins altres suports trobem? I d’on provenen? Impedeixen que alguna cosa caigui? Quins reactius s’ordenen en ells? Podríem dir que realitzen l’acció de resistir i tolerar?

Amb aquesta activitat iniciem un cicle de propostes en el qual indagarem sobre diferents aspectes relacionats amb l’obra d’Antoni Tàpies. En la primera partirem dels suports per obrir un camp de creació on desenvolupar-ne de propis, buscant superfícies en les quals puguem produir reaccions, tolerar i resistir.

Programa:

Diumenges 5 i 26 de maig del 2019: Plàstics i materials sintètics*

*Si teniu a casa objectes i materials plàstics i sintètics per a reciclar: porteu-los!#familiar #infantil #tallers #catalunya #barcelona #museus #agenda #escultura #pintura #artistes

Entrades populars