Es Baluard organitza les XX Jornades DEAC | Palma | Mallorca | 3 - 5 octubre


XX JORNADES DEAC

3, 4 i 5 d’octubre de 2019
Inscripcions obertes

Es Baluard organitza les XX Jornades DEAC, un punt de trobada, debat, intercanvi i reflexió per als professionals dels departaments educatius i d’acció cultural dels museus.

En aquesta ocasió volem posar el focus d’atenció en el caràcter transversal de les pràctiques museístiques en el seu àmbit educatiu, en l’important i necessari que és instal·lar aquestes pràctiques basades en l’horitzontalitat i treball en xarxa. La mirada posada en la transversalitat a distints nivells: des de l’interior de la institució en el propi perfil de l’equip i en la seva relació amb les altres àrees, en especial el comissariat; o cap a l’exterior en la seva interacció amb l’àmbit social. Aquests dos eixos seran els temes sobre els que pivotarà el programa.

Dins el programa de ponències trobam professionals del sector com Nora Sternfeld(Kunsthochschule Kassel), Victoria Gil Delgado (CA2M Centro de Arte Dos de Mayo), Leanne Turvey (Tate Modern), Pablo Martínez (Museu d’Art Contemporani de Barcelona MACBA),Javier Rodrigo (Transductores), Leire San Martin (Tabakalera, San Sebastián), Carles García(Museu del Ter), Pablo Coca (Universidad de Valladolid) i Mônica Hoff (artista, comissària i investigadora).

A més, els participants podràn formar part de diferents taules de treball sobre comissariat educatiu, perfils professionals, comunicació, noves tecnologies, accesibilitat o participació i entreteniment, realitzar sortides a diferents museus per conèixer la realitat museística de l'illa, presentar pòsters i aportar material per a la zona de documentació de les jornades.

Les jornades estan obertes a treballadors de museus, estudiants i interessats.

Més informació i inscripcions


ES BALUARD MUSEU D'ART MODERN I CONTEMPORANI DE PALMA
Plaça Porta de Santa Catalina, 10. 
07012 - Palma, Mallorca
www.esbaluard.org

Entrades populars