Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) 2019 | 12 de juny | Granollers


Mercat Audiovisual de Catalunya

Dimecres 12 de juny del 2019, de 9.30 a 20 h. 
Gratuït amb inscripció prèvia.

Roca Umbert Fàbrica de les Arts
Enric Prat de la Riba, 77
Granollers, Catalunya

Després de dues dècades de prospecció del sector, d’estímul a la producció, de presentacions de novetats tecnològiques i d’intercanvi d’idees i de continguts, el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) arriba amb orgull a la seva 20a edició.

El MAC 2019 vol incidir de forma especial en el marc en el qual va néixer aquesta trobada professional: la comunicació de proximitat i el territori. El programa tornarà a comptar amb la presència de protagonistes molt rellevants del món de la ràdio i la televisió, proposarà diàlegs al voltant de qüestions d’interès i d’actualitat i acollirà alguna trobada sectorial que propiciï l’encontre de professionals. Com és habitual, el MAC 2019 tindrà un altre potent focus d’interès en la fira tecnològica i de serveis, Fira MAC.

El programa tornarà a comptar amb la presència de protagonistes molt rellevants del món de la ràdio i la televisió, proposarà diàlegs al voltant de qüestions d’interès i d’actualitat i acollirà alguna trobada sectorial que propiciï l’encontre de professionals. 

Emmarcat dins del Mercat Audiovisual de Catalunya, Fira MAC és l'espai ideat perquè les empreses puguin presentar i promoure els teus productes i serveis als professionals dels sectors tecnològic, audiovisual i creatiu.

Fira MAC ofereix un espai de dinamització per proporcionar rapidesa i intensitat al negoci empresarial, tot potenciant el contacte entre les empreses i els seus clients. En aquest àmbit, conviuen els espais expositius, les presentacions i demostracions i les activitats participatives de cara al públic.

Com a complement, a Fira MAC l'espai també inclou l'espai de reunions i el bar i la zona de restauració.

El MAC 2019 té el compromís de seguir impulsant l’activitat empresarial dins el sector audiovisual, tecnològic i creatiu. En aquest sentit, ofereix a les empreses quatre modalitats diferents per ser-hi presents, totes elles detallades en aquests dossiers, que et mostrem a continuació i que pots descarregar al final de la pàgina.

Entrades populars