6a edició de la Universitat Nova Història | 1 - 5 d'agost 2019 | Montblanc

6a Universitat Nova Història
De l'1 al 5 d'agost del 2019

Convent de Sant Francesc, carrer Miquel Alfonso.
Montblanc, Conca de Barberà, Catalunya.

De l'1 al 5 d'agost del 2019.

Organitza: Institut Nova Història (INH)

La l'Universitat Nova Història (UNH) consisteix en un curs sobre la falsificació i restauració de la Història de Catalunya, en un entorn històric privilegiat on, a més a més d'aprendre història i compartir idees, podrem passar-hi uns dies de descans i aprofitar per fer alguna visita cultural al centre històric de Montblanc. El contingut del curs està organitzat amb un mínim de 10 ponències a càrrec de destacats investigadors de l'Institut Nova Història.

- Programa: Vegeu el programa
- Inscripcions: Per poder assistir al curs, és imprescindible inscriure's prèviament a través del formulari de prematrícula.

- Beques: Requisits accés a les beques per assistir a la 6a. Universitat Nova Història, a Montblanc, de l’1 al 5 d’agost del 2019. Requisit tenir edat d’entre 15 i 25 anys. Per a estudiant de cursos de Ciències Socials, Història, Art, Humanitats, Antropologia i Geografia. Inicialment preferència residents a Montblanc i comarca Conca de Barberà. Adreceu un currículum i dates possibles d’assistència. La beca inclou assistència lliure a totes les ponències, debats i taules rodones, cinema, música, àpats, i, pernoctació per als residents de fora de MontblancSi esteu interessats a sol·licitar una beca contacteu amb info@inh.cat

- Estada i àpats: A través del formulari de prematrícula es poden reservar els dinars i sopars que es faran en un menjador comunitari, però l'allotjament no està inclòs en el preu de la matrícula. Oferim un llistat d'allotjaments disponibles.

- Contacte: Si voleu demanar més informació, us podeu dirigir a:
L'adreça de correu universitat@inh.cat

Més informació

.


Entrades populars