Exposició: Recreant l'entorn rural de Luisa Miller | Liceu de Barcelona


Fins al proper 30 de juliol del 2019 es pot visitar al Balcó del Foyer del Liceu de Barcelona la mostra "Recreant l'entorn rural de Luisa Miller", una exposició de fotografia que exhibeix les 20 instantànies finalistes del II Concurs de Fotografia organitzat per la Fundació del Foment Europeu.

L'exposició se centra en l'entorn rural que envolta la trama de l'òpera "Luisa Miller" de Giuseppe Verdi, situada al Tirol. Les bases del concurs proposaven fotografies basades en temes rurals amb la visió romàntica dels pintors de finals del segle XVIII. A més, el concurs només acceptava fotografies en color no retocades.

Avui dimarts 23 de juliol a les 17.00h. es coneixeran els tres guanyadors del concurs. El jurat, format per José Félix Bentz i Oliver, president de la Fundació de Foment Europeu AEFE, Rosa Ferrer Auxán, directora de El Quatre on cloud i Kim Castells, fotògraf, valoraran tant la qualitat de les fotografies com l'adequació a la temàtica. El primer premi estarà premiat amb 1.000 euros, el segon amb 600 i el tercer amb 300. A més, tots els premiats rebran invitacions per assistir a diverses òperes de la nova temporada del Liceu.

La fi de la tercera temporada d'exposicions

Amb aquesta exposició, la novena de la temporada, el Liceu finalitza la tercera temporada del cicle estable d'exposicions al Balcó del Foyer, una proposta que buscaampliar l'oferta cultural i l'experiència estètica i artística del públic de Liceuvinculando l'òpera i les arts plàstiques .

La temporada 2018-2019 ha comptat amb 9 exposicions que seguint un mateix fil conductor han acompanyat cadascuna de les òperes programades. El cicle va començar amb l'exposició "Des de dins", de l'artista Sacris, un homenatge al món de l'òpera; "El gran sacrifici de la llibertat", una col·lectiva amb obres d'Anne Kuhn, Marta Fàbregas i Adalina Coromines (de Pigment Gallery); "Poder i seducció", amb escultures deManolo Hugué i August Maillard (del MEAM), entre d'altres; "Hi ha amors que mai arriben", amb autors del Reial Cercle Artístic; "L'ull de la música", amb fotografies que aporten una nova mirada al món de la música clàssica; "Mars de pedres" de l'escultora Mais i l'exposició dels Socis de Mèrit del Reial Cercle Artístic com a exemple de l'art català del segle XX.


.

Entrades populars