Presentació del documental Ecosistemes de l'Oci al CCCC de València | 29 oct.


Presentació del documental Ecosistemes de l'Oci: Un relat audiovisual sobre l'Oci contemporàni

Data: 29 d'octubre del 2019, a les 19h.
Lloc: Aula Capitular del Centre del Carme Cultura Contemporània
(Carrer Museu 2, València, País Valencià)

Presentem un documental que reflexiona sobre l'Oci contemporàni des de perspectives obertes i presents a molts contextos urbans contemporanis, com són el turisme, la identitat, el model de ciutat o les relacions i espais comuns que sorgeixen del temps d'Oci. Intervenen persones o col·lectius que es connecten amb la temàtica des de l'arquitectura, l'urbanisme, l'educació, els moviments socials o les pràctiques artístiques.

Aquest documental és un dels resultats produïts en el marc del projecte Estètiques transversals - Ecosistemes de l'Oci d'IDENSITAT en col·laboració amb el Consorci de Museus del País Valencià a Alacant, Castelló i València entre 2018 i 2019, sobre com l'Oci habita la ciutat contemporània i com ens relacionem amb ell.

Intervenen al vídeo:

Lluc Mayol (educador i artista visual), Ester Gisbert (investigadora i professora de projectes arquitectònics de la UA), Jodie Dinapoli (investigadora i membre de Creixem al Carme), Chema Segovia (urbanista i arquitecte), Julia Pineda (arquitecta i membre de falles Populars i Combatives), Mijo Miquel (artista visual i professora de Belles Arts de la UPV), David Estal (arquitecte), Ramon Parramon i Roser Colomar (Idensitat).


.

Entrades populars