Jornades | Afectes com a pedagogia: relacions entre espai, temps i cossos | 21-22 nov.


Afectes com a pedagogia: relacions entre espai, temps i cossos. Jornades

Les jornades “Affects is pedagogy: Relation between, space, time and bodies” són una trobada per repensar com l’afecte revisa i qüestiona la praxi pedagògica.

És un esdeveniment plantejat per indagar sobre els reptes del camp de l’educació, teixint fils entre docents, acadèmics i agents culturals. Aquestes jornades, en plantejar-se de manera oberta, volen afavorir l’encreuament d’experiències, generant espais de debat que possibilitin la producció de sabers enredats entre diferents camps d’estudi (educació, art, humanitats, etc.) i diversos nivells d’experiència (l’acadèmic, el docent, el de la pràctica artística i cultural, etc.).

Per aquesta raó, la trobada està dirigida tant a investigadors, estudiants de grau, de màster i de doctorat com a docents de totes les etapes, artistes i agents procedents de l’àmbit cultural.

Dates:
21.11.2019 de 9.30 a les 18.00 h
22.11.2019 de 10.00 a les 19.30 h

Lloc: Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255, Barcelona, Catalunya)

Activitat en col·laboració amb el grup de recerca Esbrina – Subjectivitats, visualitats i entorns educatius contemporanis (2017 SGR 1248, 2014 SGR 632). Universitat de Barcelona, i el grup d’innovació docent Indaga-t


.

Entrades populars