Taller de creació i intervenció de continguts audiovisuals accessibles | 15 nov.


Taller de creació i intervenció de continguts audiovisuals accessibles
Divendres 15 de novembre de 2019, de les 10 a les 13h.
Activitat gratuïta

CaixaForum Barcelona
(Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia , 6-8 - Barcelona, Catalunya)

Un taller per prendre consciència sobre la necessitat de generar informació i entreteniment amb els requeriments d'accessibilitat.

En aquest taller teorico-pràctic es duran a terme exemples d'intervenció a material accessible i creació d'un contingut accessible en termes d'interpretació en llenguatge de signes, subtitulat i audio-descripció. A més, s'hi compartiran eines pedagògiques per desenvolupar tallers de formació de cinema amb les comunitats.

La corporació El Movimiento busca crear continguts audiovisuals per, per a i amb persones sordes i persones cegues. El seu objectiu principal és cridar l'atenció sobre les característiques i les necessitats de la població, generar consciència a la societat sobre el potencial, les habilitats i els talents que tenen. 

Un dels components més importants és el de la promoció de la llengua de signes i el reconeixement de la comunitat sorda com a minoria lingüística. En aquesta línia, generen iniciatives que busquen impactar en l'accés a la informació, la comunicació, l'educació i la cultura, com també enfortir les habilitats i el talent innat de les persones sordes per a les arts visuals, específicament la fotografia i el cinema.

+ informació

.

Entrades populars