Mostra de Cinema Italià als Verdi de Barcelona | 13 - 17 des.

El 2019 ha estat un gran any per al cinema fet a Itàlia, amb molts films obtenint premis i el reconeixement del públic i la crítica. Això ho demostrarà la Mostra de Cinema Italià de Barcelona, que presentarà un total de nou pel·lícules i cinc curtmetratges. 

La majoria d’obres han participat en importants festivals internacionals, i el crític italià Giorgio Gosetti els ha seleccionat perquè els pugueu veure. Per exemple, la MCIB s’inaugurarà amb Martin Eden de Petro Marcello, vencedora del Festival de Cinema Europeu de Sevilla i premi al Millor Actor al Festival de Venècia. A més, cinc dels llargmetratges que han programat es tracten d’òperes primes: Bangala de Phaim Bhuiyan, Il Campione de Leonardo D’Agostini, Magari de Ginevra Elkann, Maternal de Maura Delpero i Sole de Carlo Sironi. Totes aquestes han passat per festivals com ara els de Rotterdam, Chicago, Locarno, Roma, Londres, Sevilla i Busan, entre molts d'altres.

La Mostra de Cinema Italià de Barcelona es farà del 13 al 17 de desembre en diferents horaris, als Cinemes Verdi, a Gràcia. Les pel·lícules seran presentades al públic pel director o algun dels protagonistes de cada film, i quedaran a un petit col·loqui posterior. A més, també hi haurà la projecció dels millors curtmetratges del concurs que s’ha organitzat per a la Mostra.

Totes les entrades són gratuïtes i lliures fins a completar aforament. 


.

Entrades populars