Talla única: El Mercat de les Flors ofereix circ contemporani, dansa i moviment | Nadal


Talla única: arts escèniques multidisciplinàries per a tots els públics. El Mercat de les Flors ofereix un programa familiar de circ contemporani, dansa i moviment per gaudir d'aquests dies de festa 2019-2020 des de la platea.

Pensant en el públic de totes les edats però, molt especialment, en el familiar, el Mercat de les Flors ha dissenyat un cicle d’espectacles de disciplines i llenguatges diversos per a aquests dies festius.

Tres peces que barregen dansa, circ, objectes o performance conformen Talla única, una programació definida per la seva qualitat i per la transversalitat: tothom hi trobarà la seva proposta, el seu espai. El moviment, l’estètica o el grau de fantasia que més li complagui.

La primera de les propostes és Nu, de Quim Girón, 23è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris (per a públic a partir de 5 anys). Un espectacle de circ contemporani esquitxat de màgia i d’humor que parla de manera senzilla i transparent de les relacions humanes i de com les persones interactuen amb els objectes.

La segona, Jungla, és una creació del col·lectiu Big Bouncers recomanada per a nenes i nens d’entre 2 i 5 anys. Un viatge per un ecosistema tant exòtic com exuberant, hàbitat de criatures de colors llampants i de formes i sons sempre sorprenents. Cossos que es camuflen, brillen, s’estiren i es transformen constantment en un espai selvàtic.

Pel que fa a Play, de la veterana i guardonada companyia Aracaladanza, pren com a punt de partida el joc per desenvolupar un univers màgic en el qual la dansa, la il·luminació, el vestuari i l’escenografia transformen la realitat. Un espectacle que meravellarà al públic de més de 4 anys.

Talla única és una selecció de creacions intel·ligents i elàstiques, atractives i estimulants. Arts escèniques de qualitat a la Casa de la Dansa.


.

Entrades populars