Més de 200 fotografies de William Klein a La Pedrera | Fins el 5 juliol


Exposició
William Klein. Manifest
Del divendres, 6 març 2020 al diumenge, 5 juliol 2020

Sala d’exposicions de La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92
Barcelona, Catalunya

William Klein (1928), novaiorquès de naixement, va revolucionar el món de la fotografia a finals dels anys cinquanta amb la seva estètica peculiar. Klein és un dels referents de la fotografia de carrer i la seva feina va marcar un abans i un després en aquest camp, de manera que va assentar així les bases de l’estètica moderna que encara ara segueixen vigents. Va ser, en definitiva, un dels encarregats de desmuntar les convencions fotogràfiques d’aquella època. La Pedrera acollirà una exposició temporal de l’obra de Klein en la que podreu veure els motius de la seva rellevància.

La mostra, sota el nom William Klein. Manifest, posa a la vostra disposició més de 200 peces fotogràfiques i altres documents de diversos formats, com cinematogràfic o pictòric, que ajuden a desplegar els talents de William Klein i fer palesa la seva importància dins l’art del segle XX. Les seves obres mostren una visió molt particular, més aviat potent i cruel, de la societat moderna.

‘William Klein. Manifest’ estarà disponible temporalment a la Sala d’exposicions de La Pedrera des del 6 de març fins al 5 de juliol. Pel preu de 5 euros la podreu visitar de dilluns a diumenge de 10.00 hores a 20.00 hores, i trobareu l’espai per comprar entrades al web de La Pedrera.


.

Entrades populars