Exposició de la Pau en ocasió del 25 aniversari de Kids’ Guernica | Espronceda | Barcelona


Exposició de la Pau en ocasió del 25 aniversari de Kids’ Guernica i el 5 aniversari de col·laboració amb el Tercer Paraíso

Del 23 de juliol fins el 10 d'agost del 2020.
Comissariada per Takuya Kaneda i Savina Tarsitano.

Espronceda – Institute of Art & Culture en col·laboració amb el Projecte Internacional de la Pau de Kids’ Guernica, i el Tercer Paraíso de Michelangelo Pistoletto i Cittadellarte. 

La col·laboració de deu anys de l’ambaixadora i artista del Tercer Paraíso Savina Tarsitano i l’ambaixador i professor Takuya Kaneda de la Otsuma Women’s University in Tokio i coordinador internacional de Kids’ Guernica, dirigint la creació de les llicències cooperatives del Tercer Paraíso. L’exposició està patrocinada pel Parlament Europeu de la Cultura (ECP) en col·laboració amb el Tercer Paraíso Cuba, Universitat de Brighton, Guernica Remaking, Tutti Frutti Children Languages School, Bruselas, Ecolint Centre des Arts, Ginebra. El projecte estarà en connexió amb el festival del parc de la pau a Nagasaki i els centres internacionals al món. Amb motiu de l’exposició, es llançarà el projecte participatiu mundial per crear obra global: “Connectats amb l’art i la creativitat després i durant el temps de la pandèmia del Còvid-19” per a un món solidari i pacífic per cuidar el nostre planeta.

Art Webinar

Amb motiu de la inauguració de l’exposició Kids’-Guernica, el Projecte Internacional de la Pau, per celebrar el 25è aniversari i el 5 ° any de col·laboració amb el Projecte de l’Tercer Paradís de Michelangelo Pistoletto i Cittadellarte. Espronceda es complau a presentar el webinar d’art:

Art per al canvi i la pau: abans, durant i després de coronavirus.

23 de juliol a les:
Barcelona: 16h
Tòquio: 23h
Havana: 10h
Londres: 15h

El webinar es transmetrà en línia al nostre canal de YouTube

L’objectiu de l’Webinar és reflexionar sobre el paper de l’art en la societat. En aquesta ocasió es compartirà l’experiència de el projecte Rebirth / Tercer Paradís de Michelangelo Pistoletto i Cittadellarte arreu del món i la seva Ambaixada, com l’art pot canviar el món, La millor pràctica. Presentarà l’experiència de Cuba i l’Ambaixada de l’Tercer Paradís amb la participació de la comunitat local i el Fòrum de el Renaixement. Des Tòquio presentarà l’experiència d’el projecte Kids’-Guernica the Children Peace, el projecte sostenible al Nepal en col·laboració amb Tercer Paradís. També es discutirà l’experiència de el projecte social Guernica Remaking.

+ informació

.

Entrades populars