Convocatòria de suport per a noves creacions en Arts de Carrer 2020 | Fins el 27 nov.CONVOCATÒRIA DE SUPORT PER A NOVES CREACIONS EN ARTS DE CARRER 2020

El suport és per a una nova creació en arts de carrer i oferirà 10.000 euros.
La convocatòria arrencarà el dia 2 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 27 de novembre de 2020

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer obre la convocatòria del Suport a una Nova Creació en Arts de Carrer, dotat amb 10.000 euros.

La convocatòria arrenca el dia 2 de novembre de 2020 i finalitzarà el dia 27 de novembre de 2020.

Emmarcat dins les activitats que l’Associació promou per donar valor i visualitzar les arts de carrer, el Suport a la Creació en Arts de Carrer té la voluntat de recolzar noves produccions i a aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i/o treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.

Poden presentar la seva sol·licitud creadores i creadors i companyies professionals amb domicili fiscal a Catalunya. Queden excloses aquelles companyies o artistes vinculades a esdeveniments associats a la Plataforma d’Arts de Carrer i cada sol·licitant només pot presentar un projecte en aquesta convocatòria.

Les bases es poden descarregar en aquest ENLLAÇ
El formulari per presentar propostes es pot trobar en aquest ENLLAÇ

Paral·lelament al formulari, és INDISPENSABLE enviar la següent documentació per correu electrònic a l’adreça artsdecarrer@gmail.com:
Dossier complet del projecte que ha de constar – com a mínim – de:
– Síntesi d’una pàgina
– Informació detallada del projecte artístic i trajectòria dels seus responsables
– Requisits tècnics
– Pressupost de despeses i ingressos
– Calendari de treball
– Altres
Quan s’escaigui, cartes de compromís de coproducció i/o programació, així com altres documents que reflecteixin la implicació de diferents agents en el projecte.

El jurat estarà format per les direccions artístiques dels esdeveniments que formen part de l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer i farà la tria la primera quinzena de desembre de 2020.

El jurat valorarà la qualitat artística de la proposta, la seva viabilitat tècnica i econòmica, la presència d’altres coproductors (tant públics com privats) i diversificació en el finançament del projecte, i que no només utilitzi el carrer com a escenari, sinó que a més sàpiga desplegar-se i dialogar en l’espai públic.

Si teniu cap dubte, podeu adreçar-vos a artsdecarrer@gmail.com amb l’assumpte “Suport A La Creació 2020”

L’Associació Arts de Carrer reuneix els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a eix conductor principal de la seva programació.

Entre les seves finalitats, destaca el foment dels espais de reflexió entorn de les arts de carrer. En aquest sentit, promou jornades, publicacions i estudis per tal de posar en valor els creadors, les seves produccions artístiques i les relacions entre artistes, festivals, espectadors i ciutadania en general.

L’Associació Plataforma Arts de Carrer està integrada per 27 esdeveniments:

Circ Picat (Alpicat), Desplaça’t (Barcelona), El Garitu (Cardedeu), Emergent – Festival d’Arts Escèniques (Gironès), Escena Poblenou – Festival de creació contemporània (Barcelona), FestiCAM – Festival de Teatre i Circ Ciutat d’Amposta, Festival Circ a la Plaça (Olot), Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu, Festival Internacional de teatre i animació Al Carrer (Viladecans), Festival Internacional de Pallassos (Cornellà de Llobregat), Festival Llegendes de Catalunya (Sant Martí de Tous), Festival Per Amor A L’Hart (L’Hospitalet de Llobregat), Festival Sense Portes (Argentona), Festus – Festival d’arts al carrer (Torelló), Figueres Es Mou, Fimag – Fira Internacional de la Màgia (Torroella de Montgrí), Fira de Circ Al Carrer de La Biscal d’Empordà, Fira de Teatre de titelles de Lleida, Fira Mediterrània de Manresa, Fira Tàrrega – Arts de Carrer, La Mostra d’Igualada, Lluèrnia – Festival del foc i de la llum (Olot), Passatge Insólit (Santa Coloma de Gramanet), PrimaverArt, arts escèniques a peu de carrer (El Morell), Sismògraf (Olot), Trapezi – Fira del Circ de Reus, Xalaro, mostra d’espectacles i turisme familiar (Platja d’Aro)


.

Entrades populars